top of page

Kudonta

Kudon sekä perinteisiä räsymattoja että kuviollisia mattoja. Matot saa omilla mitoilla. Lisäksi voit valita tuleeko matot hapsuilla vai kantilla. Pääsääntöisesti kudon mustaan tai valkaisemattomaan kalalanka-loimeen. Tarvittaessa voidaan miettiä muutakin ratkaisua.

 

Räsymatto, tuo ihana perinteinen malli. Sopii moneen sisustukseen. Mattopaikalla perinteisesti pestävä. Molemmin puolin käytettävä. Voin kutoa sinun omista kuteista tai etsin sopivat kuteet mattoon. Kuteet voi toimittaa minulle valmiina tai voin leikata kuteet. Kuteiksi sopivat vanhat tekstiilit kuten lakanat, verhot, pöytäliinat, vaatteet.

 

Kuviolliset matot voivat olla moderneja tai perinteisiä malleja. Tuohi ja Väre ovat omat mallini, jotka voidaan toteuttaa asiakkaan väritoiveiden mukaisesti. Kuviomallit kudotaan pääsääntöisesti trikookuteesta, joten sävyissä voi olla eroja. Pyrin kutomaan matot samanvärisestä sävyerästä. Kuviollinen malli on huomattavasti perinteistä räsymattoa tukevampi ja jonkin verran painavampi. Erittäin ryhdikäs matto.

 

Muu kudonta, poppanaliinat, pellavaliinat, pellavapyyhkeet hinnat sovitaan erikseen.

 

Hinnat

Räsymatot alkaen 100 €/m2, lisäksi materiaalien hinta

Räsyn leikkaus 55.00 €/tunti

Kuviolliset matot 110 €/m2, lisäksi materiaalien hinta

Hinnat sisältävät alv 24 %

Toimitusmaksu paino mukaan. Myös nouto mahdollista.

 
Ilmoitan aina mattojen kokonaishinnan ennen työn aloitusta.
bottom of page